Lej før du køber og få modregnet lejebeløb i købsprisen

Kæmpe udvalg af vildmarksbade i høj kvalitet

Over 14 års erfaring med vildmarksbade

0 0
Se vores store udvalg – klik her

Handelsbetingelser

TSI Udlejning ApS leverer vildmarksbade og tilbehør til minimum hele Danmark. Se vores handelsbetingelser herunder og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Vores kvalitet

Alle vores produkter er i høj kvalitet og vores leverandører har mange års erfaring. Derfor er du altid sikker på et godt produkt fra TSI Udlejning ApS.

Priserne

Alle vores angivne priser er i danske kroner (inklusiv moms). Udover eventuelle forsendelsesomkostninger er der ingen ekstra omkostninger. Vi sender alle varer med Post Danmark, pakkepost, så alle forsendelser er forsikret ved eventuel bortkomst.

Din ret til at fortryde og bytte

Hvis du opdager at produktet er defekt, så skriv til os (oplys fakturanummer), så vi kan hjælpe dig til at rette fejlen eller ombytte varen. Varer med fejl ombyttes uden ekstraomkostninger for dig.

Reklamationer

Vi giver dig en reklamationsret på to år, og garanti på et år. Det vil sige, at du har ret til at klage over mangler ved varen i to år fra levering. Og du kan klage over alle fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet.

I de første 6 måneder kan fejl og mangler formodes at have været der på købstidspunktet, og vi ombytter derfor altid inden for denne periode. Efterfølgende skal du som køber godtgøre, at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Du har desuden fuld returret i 30 dage fra du modtager varen. Husk altid at oplyse fakturanummer og dit kontonummer. Når vi har modtaget returvaren, kan du forvente dine penge retur inden for to uger.

Ønsker du at returnere varer, betaler du selv forsendelsesomkostningerne for at sende varerne retur. Ved returnering er det vigtigt, at du har dokumentation fra Post Danmark, på at du har returneret varen til os. Du kan fortryde dit køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til afsenderadressen (se i bunden af siden).

HUSK at du gerne må afprøve varen. Lever den ikke op til dine forventninger, vil vi altid enten bytte varen eller returnere dine penge jf. ovenstående.

Forkert leveret vare

Hvis du skulle komme ud for at vi har leveret dig en forkert vare, bedes du ved returneringen oplyse fakturanummer og betegnelsen for det produkt du skulle have modtaget. Så sender vi den rigtige vare til dig med en frankeret konvolut til at returnere den forkerte vare i.

Har du selv bestilt en forkert vare, kan du selvfølge returnere den og bestille en ny vare. Du skal selv betale for returneringen af den forkerte vare. Kan vores leverandør ikke levere den bestilte vare forbeholder vi os naturligvis retten til at annullere handlen.

Når du ønsker at ombytte en vare, skal du medsende et brev ved varen, hvor du beskriver hvad du ønsker, og desuden oplyse et telefonnummer, hvis vi har spørgsmål til dig.

Betaling

Vi sender med din bestilling en følgeseddel, hvor der står hvad du modtager samt information om hvilket beløb du skal betale, fakturanummer og reg. og kontonummer til vores bankforbindelse.

Leveringen

Ved alle bestillinger vil leveringstid fremgå, så du ved, hvor hurtigt vi kan levere din bestilling. Vi sender alle varer med det fragtfirma, der leverer bedste pris og kvalitet, men alle forsendelser er forsikret ved eventuel bortkomst.

Leveringstiden

Er altid i intervallet fra 1-21 dage. Præcis leveringstid vil stå ved hvert produkt, og altid være nævnt igen til ordrens ordrebekræftelse.

 

Hvornår bliver beløbet trukket fra kundens kort?

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Udsolgte

Hvis din bestilte vare mod forventning er udsolgt eller forsinket, modtager du automatisk en mail herom med information om forventet leveringstidspunkt.

Fortrolighedspolitik

TSI Udlejning ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, email adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Kontakt os

Kundeservice træffes alle hverdage fra kl. 9 – 16.

Returvarer sendes til: TSI Udlejning ApS (Vildmarksbadbutik.dk) Elektravej 19 9210 Aalborg SØ

CVR-nummer: 40654682

Handelsbetingelserne kan blive opdateret løbende.