Lej før du køber og få modregnet lejebeløb i købsprisen

Kæmpe udvalg af vildmarksbade i høj kvalitet

Over 14 års erfaring med vildmarksbade

0 0
Se vores store udvalg – klik her

Vildmarksbade til alle

Hos Vildmarksbadbutik.dk har vi det enkle mål at have så stort et udvalg, at alle kan finde det vildmarksbad de ønsker hos os.

Det kræver et stort udvalg og det kræver god rådgivning. Og vi mener at kunne tilbyde begge dele.

Efaring har vi en del af. Vi solgte vores første vildmarksbad tilbage i 2008, og har siden testet mange forskellige modeller af vildmarksbade.

Se dig omkring og se og læs om vores mange modeller af vildmarksbade, og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Vores historie

2021
Vi er nu landsdækkende med udlejning af vildmarksbade, og opstarter derfor, helt naturligt også igen med salg af vildmarksbade fra ny og dedikeret webshop, der får navnet – www.vildmarksbadbutik.dk

2020
Vi får flere ejere til vores udlejningsforretning af vildmarksbade, saunaer og andre wellness produkter.

2012
Vi opstarter udlejning af vildmarksbade fra vores firmaadresse i Aalborg. Vi åbner udlejningsforretningen med hjemmesiden – www.vildmarksbadleje.dk

2010
Her begynder vores vi at indkøbe vildmarksbade fra flere forskellige lande i både Europa og Asien. Så vi har på et tidligt tidspunkt haft god mulighed for at teste kvaliteten af forskellige vildmarksbade, og i det hele taget få større erfaring med produktet.

2008
Dette år var startåret for at have med vildmarksbade at gøre for en af vores nuværende indehavere. Markedet var dengang meget simpelt – et trækar med en ovn var lig med et vildmarksbad.

Lej før du køber et vildmarksbad

  • og få modregnet lejebeløbet ved køb.

Vi har allerede nu udlejere i hele Danmark. Så vil du gerne prøve et vildmarksbad af, inden eventuelt køb, så kan du bare gøre det – Vælger du efterfølgende at købe, så får du lejebeløbet retur eller modregnet i købsprisen.

Fremvisere i hele landet

Ønsker du at se, føle og fornemme dit mulige kommende vildmarksbad, så skriv til os. Vi har fremvisere af vildmarksbade jævnt fordelt i hele landet. Så er du sikker på, at du får det du køber.