Lej før du køber og få modregnet lejebeløb i købsprisen

Kæmpe udvalg af vildmarksbade i høj kvalitet

Over 14 års erfaring med vildmarksbade

0 0
Se vores store udvalg – klik her

Combitabs – klorfri

289,00 kr.

Rent og klorfrit badevand med daglig tilsætning af praktisk brusetablet med aktiv ilt, som opløses på få minutter i dit vildmarksbad.

50 tabletter på hver 20 gram.

Lej før du køber og få modregnet lejebeløb i købsprisen

Kæmpe udvalg af vildmarksbade i høj kvalitet

Over 14 års erfaring med vildmarksbade

Rent og klorfrit badevand med daglig tilsætning af praktisk brusetablet med aktiv ilt, som opløses på få minutter i dit vildmarksbad.50 tabletter på hver 20 gram. 
Combi tabs er en unik brusetablet som plejer og desinficerer vandet i vildmarksbadet uden brug af klor. Tabletten er i stedet baseret på aktiv ilt tilsat udvalgte plejemidler, som holder vandet rent og indbydende. Aktiv ilt er hurtig og effektiv desinfektion som ved tilstrækkelig og daglig tilsætning, forhindrer bakterievækst og opbygning af slimede belægninger på poolens bund og liner. De øvrige plejemidler modvirker udfældning af kalk og mineraler i vandet og forhindrer filmdannelse på bassinets vandspejl.Tabletterne placeres i en flydende kemikaliedispenser eller direkte i skimmeren. Dosering: I pools tilføres 1 CombiTab dagligt pr. 3000 liter vand. Doseringen bør øges ved høje temperaturer og hyppig badning. Benyttes CombiTabs i spabade (op til 1000 liter) med varmt vand, tilsættes 1 tablet hver 3 dag (ved hyppig brug hver 2. dag). Efter endt badning tilsættes 1 tablet imens filtersystemet kører i yderligere minimum 2 timer.Sundt poolvand har en pH-værdi på mellem 7,0 og 7,4. En sund vandbalance giver den bedste nyttevirkning af vandplejemidler. Ligger poolvandets pH-værdi ikke imellem dette interval, justeres det med henholdsvis pH-Plus og pH-Minus.Sørg for, at kemikalier ikke bliver fugtige under opbevaring. Opbevares i originalforpakning, aflåst og utilgængeligt for børn samt tørt frostfrit og ikke i direkte sollys. Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug
 
Vægt1 kg
Størrelse25 × 15 × 20 cm
Størrelse

40×40 cm

  • 5o tabletter á 20 gram.
  • Totalvægt 1 kg.

Leveringstid 2-4 hverdage